Stop Islamiseringen Af Danmark

SIAD – Vi går forrest i kampen for DIN og DINE børn og børnebørns frihed

Den klokkerene aftale

Læs artiklen og se hvordan du og dit land er blevet solgt for billig olie under oliekrisen. Danmark har forpligtet sig til at modtage arabisk fødselsoverskud.

Poul Nielson, energiminister under den socialdemokratiske regering i 70′erne, kom glædesstrålende hjem til København og viftede med aftalen i Københavns lufthavn. Aftalen i hus!

Af dokumenter fra EF fremgår det, at man i kølvandet på oliekrisen i 1973 på højeste plan lovede de arabiske lande at importere islamisk arbejdskraft og fødselsoverskud gennem familiesammenføring, samt at udbrede og informere om islamisk kultur, religion og sprog i Europa til gengæld for regelmæssige, prisstabile olieleverancer.

Disse aftaler blev hemmeligholdt for de europæiske befolkninger, da man ikke mente, at demokratiet var gavnligt på dette område. Man mente, at befolkningerne ville sætte sig til modværge. Aftalerne fik navnet DEN EUROPÆISK–ARABISKE DIALOG og blev indledt i København som følge af oliekrisen i 1973 og efter pres fra de arabiske lande, især Saudi-Arabien, som ønskede islam udbredt over Europa som modydelse for at genoptage olieleverancerne til Vesten.

”DEN EUROPÆISK-ARABISKE DIALOG”: (Udskrift fra aktstykkerne)

1.møde stk.1102

”På den arabiske topkonference i Algir fra 26.-28. nov. 1973 blev det i en erklæring understreget, at ”Europa tværs over Middelhavet er knyttet til de arabiske lande ved kulturelle bånd og vitale interesser….”

”På stats-og regeringschefernes konference i København 15.dec.1973 bekræftede disse, at ”de anser det for vigtigt, at der indkaldes til forhandlinger med de olieproducerende lande vedr. stabil forsyning af medlemsstaterne til rimelige priser.”

TIL GENGÆLD LOVER EF FØLGENDE:

4.møde 4.11 78 i Syrien

stk.8.”Udkast til en fælles erklæring vedr. principperne for leve- og arbejdsvilkårerne for udenlandsk arbejdskraft og deres familier”

stk.9.d ”At fremme udbredelsen i Europa af kendskabet til arabisk sprog og kultur”

stk.9.f ”At nedsætte en særlig ekspertgruppe, der skal undersøge de historiebøger, der anvendes”

MØDE 9.maj 1985

b) ”Mulighed for, at vandrende arbejdstagere fra lande UDENFOR EF kan deltage i det OFFENTLIGE liv på KOMMUNALT og REGIONALT PLAN”

c) ”Sikring af retten til FAMILIESAMMENFØRING for den vandrende arbejdstager”

d) ”At der ikke i den private eller offentlige sektor kan ske udvisning af arbejdskraft under anvendelse af nationalitet som påskud”

Censur: ”Revision af undervisningsmaterialet med henblik på at fjerne uønskede stereotyper –”skolebøger, der ikke svarer til den nye virkelighed”.

Læs også Olaf G. Hansens tale i Rabat i Marokko fra 2005, hvor man i fortsættelsen af aftalen fra 1973 fortsætter med at sælge ud af Europa for at tilfredsstille muslimerne.

24 comments on “Den klokkerene aftale

 1. poul clausen
  oktober 31, 2015

  Godnat Nielson ! Socialdemokrat af værste skuffe !!!

 2. Pingback: Hvor mange “flygtninge” er der mon plads til på Amalienborg? | Morbus Behcet

 3. jesper jensen
  juni 2, 2015

  Det er en krigserklæring intet andet, vi tager invandrene som slaver og gidsler så de kan betale tilbage hvad de har taget, De bliver ikke sendt hjem, vi bruger dem og steriliserer dem alle. HÅRDT MOD HÅRDT.

 4. jesper jensen
  juni 2, 2015

  Vi annullere kontrakten og sender Islam tilbage, vi har betalt for olien. Hvis ikke de vil have muslimerne tilbage bruger vi dem som slaver, da vi ved at deres hensigt er at tilintetgøre os…

 5. gunnar petersen .
  februar 23, 2015

  Kunne vi forvente andet fra den Røde fløj og de Landsskadelige Radikale , det er forfærdeligt at de sælger noget de har været med til at skabe .

 6. Esben Christensen
  november 1, 2014

  Håber Lars Hedegaard også vil læse dette og …..

 7. Tommy
  oktober 7, 2014

  Burde henrettes for landsforræderi…

 8. Anonym
  oktober 7, 2014

  Multikultur hedder islam vis du spørger indvandrene og nå ja Danmarks politikere

 9. No name
  februar 10, 2014

  Nu er brikkerne snart faldet på plads, vi lære mere og mere for hver dag der går.
  Nu skal vi snart finde ud af hvad vi skal stille op med de landsforrædere der bevidst har ødelagt vores land og kultur.
  Nyrup, Vestager, Bjerregaard, jelved osv Fy for satan.

  • Anonym
   juli 11, 2014

   👍

  • Viktoria Hjelm
   juli 11, 2014

   SÅ KAN VI BEDRE FORSTÅ, HVORFOR DET ER SVÆRT AT STOPPE INDVANDRINGEN, ELLER SMIDE DEM UD.
   HVOR LAVT KAN MAN KOMME ,AT SÆLGE SIT LAND, DET ER EN KONTRAKT SOM IKKE KAN BRYDES.
   DEM SOM ER ÅRSAGEN TIL DETTE, SKAL VIRKELIG FÅ SIN STRAF!!!!!!!!!

   • Lise Elkjær
    november 17, 2014

    Vi skal ikke tro på dem der siger kontrakten ikke kan brydes.
    Den kan og skal selvfølgelig brydes

 10. P.H. Bering
  januar 14, 2014

  Lad mig lige minde om “Det Sorte Lexicon”, som kan klikkes frem her. Afsnittet “Konspirationer” er måske lidt langtrukken læsning, men her står faktisk det hele dokumenteret.

 11. Michael Unna
  januar 11, 2014

  Det her er jo ud over det overordnet jo også det værste forræderi af Demokratiet. For hvis folkevalgte politikere fører diplomati bag om ryggen på det folk som har valgt dem, og bevidst undergraver det folk som igennem generationer har skabt den frihed, som demokratiet har været en forudsætning for (og det har ikke altid været nemt), til fordel for en totalitær usekulær diktatorreligion, så forråder de friheden og dermed demokratiet og det folk som har valgt dem, og basisen. Her burde vi for lang tid siden kreativt have gjort os uafghængig af olien. Den er den Vestlige frihedsverdens arkillæshæl, sålænge vi som narkomaner er afghængige af den.
  Derfor vil jeg også opfordre til at gå imod EU, fordi en udemokratisk kommision med et hav af arabiske lobbyister, ikke skal have en chance for oppefra at spille på de demokratiskvalgte politikeres fejhed i den forbindelse. God weekend.

  • Anonym
   juli 10, 2014

   Meget enig.

 12. mette
  januar 10, 2014

  Når man læser dette, så forstår man da bedre, hvorfor regeringen ikke gør en skid for at stoppe invasionen – De tør simpelthen ikke, de slapsvanse – men det må da være grundlovsstridigt at lave den slags aftaler, der i den grad forandrer landets demografi.
  “De vidste ikke, hvad de gjorde” – men er det en undskyldning, der kan bruges i dag? Nu VED de, hvad det koster, og alligevel fortsætter de med deres sindssyge politik.
  Det var “smart” af Saudierne på den måde, at få Islam udbredt og få ændret historiebøgerne. Deres 50 års plan fungerer. Og vi ligger som regeringen i 70erne har redt for os.-
  (De lavede “a deal with the devil” for oliens skyld – Glistrup var den eneste, der dengang advarede os mod “muhamedanerne”, og dengang, som nu andre Islam-kritikere, blev han kaldt for racist. Han var ikke racist men realist, og den realitet må vi nu leve med – Mon Glistrup havde forestillet sig, at det ville ende SÅ galt?)
  Fanden ta’ dem og denne regering med, som tilsyneladende tager mere hensyn til en sådan grotesk aftale, end de Danske Danske borgeres velfærd.
  Det er på høje tid, at satse endnu mere på alternativ energi, så vi kan komme ud af den lorte-aftale –
  Gud ved, hvor mange Danskere, der overhovedet kender til den aftale – hvor mange Danskere er klar over, at den situation vi har i dag, skyldes en regering-aftale fra 70erne – og hvorfor er denne aftale aldrig blevet revideret? – nå ja, det blev den så i 1985, men da kun til det værre!
  så køb da for H…… olie fra Russerne, og lad de skide Saudier drikke deres – Vi gjorde dem rige ved at finde olien, og nu bruger de den rigdom til at ødelægge vore demokratier med deres sadistiske ideologi.
  Føj for den Satan!

 13. Michael Unna
  januar 10, 2014

  Jeg er ikke overrasket. Havde det på fornemmelsen. Hvad der overraskede mig mest var at den i 70 erne EF og EU kritiske Venstrefløj med dens bekymring om det nationale danmark (Oooh romantikerne….lyt bare til Sebastian på-cirkus fantastica- hvis den da ikke er forsøgt glemt og gemt. Samt udtalelserne om facistiske imamer), samt når man tænker på Karl Marxes teori om religion (Karl Marx var Venstrefløjens Profet, hvad han så er idag for dem aner jeg ikke :-)), helt og aldeles gik den totalt modsatte vej i dens islamiske hjælp og blev dens nyttige idioter. Det overraskede mig alvorligt.
  At politikere som har kaldt sig liberale og som har kæmpet imod Sovjet, og andre totalitære kræfter, helt og aldeles har prostitueret den frihed vi indtil nu har nydt godt af, til en formørket ondskabsfuld totalitær fordummende religion, som den Islamiske, og forløjet sig en bedre moral på, imens sandheden blev undertrykt. Selv da vi måtte sende soldater i krig for konsekvenserne af den religion. Det er noget af det mest ondskabsfulde forræderi imod egne påståede ideer, som jeg har oplevet nogensinde. Ikke at jeg finder Glistrup skattecirkuside som særlig agtværdig, men i sagen om Muhammedanisme tårner han op på linie med Churchill og Munk for frihedskampen (rent mentalt). Pinligt at måtte konstatere det idag. Hjertelig tak til SIAD og til dig Getrud Galster for din indsats.

 14. Axel V. Duch
  januar 9, 2014

  Det hele bliver snakket ihjel af kujonagtige politikere, politi og faehoveder. Snart er Danmark en saga blot. Hurra for multikultur.

 15. Pingback: En islam-modstander taler ud | Stop islamiseringen af Danmark

 16. Helt bestemt anonym
  januar 9, 2014

  Hvis dette er rigtigt, så må det være en overtrædelse af grundloven gennem “regerings-generationer” og dermed strafbart.

 17. Morten
  februar 9, 2013

  Afskyeligt!

 18. Pingback: Tid til at stoppe fascismen igen! | Stop islamiseringen af Danmark

Kommentér her

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

Gør en forskel: Omdel flyers til LUK GRÆNSEN demoen 5. juni

HALAL-FOLDER – kan udprintes her

Se og print vores folder ud

Al-Qaidas syv-punktsplan

Mordforsøg på SIAD-top

KLIK på billedet og læs hvordan du kan støtte IKKE MERE ISLAM!

SLAM – den eneste religion

Det Sorte Lexicon

Politisk ukorrekt lexicon forfattet af PH Bering

“Når ret bliver til uret” en afslørende bog OM KORRUPTION I DET DANSKE RETSSYSTEM

HVEM ER SIAD?

KONTAKT

mail: siaddk@gmail.com

Stop Islamiseringen Af Danmarks kontortid:

Ma-fr: 10-13 og 16-19 Lø/Sø: 12-15

Tlf: 96771784

Danmark er ved at blive islamiseret, fortæl os hvordan det står til hvor du bor. Har du forslag til hvordan vi stopper islamiseringen hører vi gerne om dette.

SIAD’s politik

BETINGELSER FOR MEDLEMSKAB AF SIAD

SIAD imod racisme

SIAD bekæmper de totalitære!

SIAD KATEKISMUS

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Slut dig til de 100, der følger denne blog

%d bloggers like this: