03.12.11 Herning-demonstration: Vores piger skal kunne gå i fred


Omkring 100 mennesker var mødt op til demonstrationen i Herning for at støtte den 10-årige pige der blev voldtaget i Gullestrup.

Demonstrationen var også et signal til politikerne om at vågne op og sætte strafferammen langt højere op for voldtægt.

Her følger talerne:

Anders Gravers, formand for SIAD:

Goddag og velkommen til alle der er mødt op idag til vores demonstration.

Vores demonstration har to formål: at vise vores uforbeholdne støtte til den 10-årige pige der blev voldtaget på den mest brutale og bestialske måde.

Det andet formål er at vække vores politikere. De skal vækkes og konfronteres med de dybt fornedrende voldtægter der begåes mod danske piger og kvinder.

Vi siger ikke at det kun er muslimske mænd der voldtager, det gør danske mænd også, men ikke i så høj grad som de muslimske mænd. Derfor kræver vi meget hårdere straffe for voldtægt og der hvor det er en ikke-dansker der begår voldtægten kræver vi at det automatisk fører til administrativ udvisning.

Idag ligger normalstraffen på 2 år og 3 måneder trods det at strafferammen giver mulighed for at give op til 12 års fængsel. Vi kræver at mindstestraffen for voldtægt bliver på 10 års ubetinget fængsel og hvis manden er af anden etnisk herkomst end dansk at han administrativt udvises af Danmark efter straf, så vedkommende efter endt straf ikke bare kan gå ud og gøre det igen.

Det burde være noget alle politiske partier kan enes om. Men det kan man ikke, så snart det har noget med muslimer at gøre. Så bliver der på forunderlig vis altid taget hensyn til voldsmanden istedet for offeret og det er i den grad uretfærdigt overfor dem det går ud over.

Men det hjælper ikke kun med hårdere straffe. Det er en holdningsændring der skal til hos det muslimske segment i Danmark. De har et meget dårligt kvindesyn baseret på deres hellige koran.

Voldtægt er ikke tilladt i islam. Her gælder dog undtagelser. Profeten muhammed voldtog en hel række ikke-muslimske kvinder. Koranen tillader også voldtægt i krig, dog ikke af kvinder med menstruation.

En række danske imamer og en fatwa giver åbent grønt lys for voldtægt af ikke-muslimske kvinder, da de ikke er beskyttet af koranen. Foruden dette grønne lys fra koranen til at voldtage, så bliver danske muslimer også belært af danske imamer om at det er OK.

Mufti Shahid Medhi den daværende leder af Islamisk Kulturcenter og som har 11 års islamiske studier ved muslimske universiteter bag sig har udtalt følgende ved forskellige lejligheder:
”Kvinder har ikke krav på respekt, når de går rundt uden tørklæde. Og dermed er de selv skyld i det, når de bliver overfaldet”(DR2 Tal med Gud, 22.9.04).

”Al den kriminalitet, der sker mod kvinder, er fordi de ikke er tildækkede. Når de ikke er tildækkede, har man ikke respekt for dem”. ”Hun adlyder ikke sin herre og skaber, der to steder i Koranen har beordret hende til at dække sig”.

”Kvinder gør det rene samfund beskidt, når de går rundt uden tørklæde. De har ikke krav på respekt og er ikke værdifulde som dem, der bærer tørklæde”.

”Det er dels kvindernes egen skyld, hvis de bliver voldtaget og dels samfundets skyld. Deres påklædning er et samfundsproblem”.

Kvinder skal bære tørklæde hvis de skal have nogens respekt”. (Udtalt til BT 23.9.2004.)

”Så vil der komme mere respekt omkring kvinder. Tørklædet er jo en måde, kvinder kan beskytte sig på. Ellers ligner de jo en billig vare, der bliver solgt ude på gaden. Det er meget umoralsk at rende rundt uden”. citat slut

Denne islamiske lærdes udtalelser stammer fra koranens lære og er den direkte forklaring på de mange voldtægter som muslimer har udøvet i Danmark de seneste mange år.

Ved at sige at de muslimske kvinder er rene, fordi de tildækker sig selv og at danske kvinder er urene og ikke beskyttet af koranen, så retfærdiggør man voldtægt af ikke-muslimske kvinder og her bør regering og samfund skride hårdt ind, da det er en menneskerettighedsforbrydelse at degradere andre, der ikke tror som en selv.

Lige nu i dette sekund er der mange piger og kvinder der går rundt i angst, de er bange for at gå alene ned på gaden, de tør ikke færdes i nattelivet uden mindst en veninde eller en bror eller far ved deres side. De slår blikket ned eller skynder sig over på den anden side hvis de ser en gruppe muslimske mænd komme gående imod sig. Er dette iorden?

Er vi virkelig villig til at betale den pris at vores piger ikke længere tør gå som frie individer i vores egne gader og stræder – for hvad? – for et såkaldt tolerant multietnisk samfund hvor islam bliver behandlet som et råddent æg mens vore egne borgere lider i stilhed. Tolerancen går tydeligvis kun én vej.

Derfor er det et ubetinget krav at vi nu bliver lyttet til ang. strengere straffe for voldtægter, for hvis dette ikke sker, vil der opstå selvtægtsgrupper, der vil handle udenfor retssystemet og det skal vi for alt i verden undgå, men man må også forstå reaktionen fra de familier og ofre det er gået ud over. Mange af disse kvinder er ødelagte for altid og nærer et brændende had til deres voldsmænd.

Vi vil nu afholde et minuts stilhed for ofrene for disse forfærdelige voldtægter. Nogen har sagt til mig at man kun holder et minuts stilhed hvis personer er døde, men det er der også nogen af dem der er. De har begået selvmord bagefter. Og man kan sige at der også er begået et drab på personligheden på disse ofre. Så vi afholder nu et minuts stilhed for ofrene.

—————-

Vi vil aldrig glemme hvad der er sket for den 10-årige pige i Gullestrup og hendes familie. Lige nu er der en moddemonstration der vægter en fremmed kultur højere end hvad der er overgået en lille uskyldig pige. Hun er sikkert meget forvirret over hvad der sker, men når der er gået en rum tid vil hun mindes at der var nogle voksne mennesker der rejste sig op for hende og at ikke alle voksne er lige uansvarlige, som dem der moddemonstrerer nu.

Havde det været Villy Søvndal der havde sagt det samme havde de alle klappet i hænderne og deltaget i en sådan demonstration. Men der er nogen mennesker for hvem kun politik og multikultur betyder noget. De ser slet ikke på budskabet men kun om det er mennesker de kan lide der siger det.

Men når de ansvarlige politikere ikke siger det, må vi gøre det.

Ikke flere voldtægter!

Ikke flere krænkelser mod vores piger og kvinder!

Minimum 10 års ubetinget fængsel for voldtægt og administrativ udvisning for ikke-danskere!

Hvis I politikere ikke tager jer af det, må danskerne selv gøre det.

Tak til alle der deltog.

Tale holdt af DDL (Danish Defence League):

Da jeg var dreng, og det er ikke specielt længe siden, var voldtægter noget man frygtede.

Når man en sjælden gang hørte om en voldtægt satte det hele byer i oprør!
Hvad fanden er der sket siden da?

Gerningsmanden blev betegnet som psykisk syg og en klapjagt blev sat ind på at finde ham hvor politi og lokalbefolkning arbejdede sammen. I dag skal man være heldig hvis politiet overhovedet gider at reagere på en anmeldelse.

For pigen har jo nok selv lagt op til det, ikke sandt? Hun kunne jo bare tage et tørklæde på, og på den måde undgå overgrebene.

Det lader i hvert fald til at være myndighedernes indstilling. Politi og politiske ledere har for længst overgivet landet til islamiske overgreb.

Grunden til at vores såkaldte politiske ledere ikke har nosser nok til at tage problemet med islamiske overgreb og voldtægter op, er frygten for at blive stemplet som racist.

De kan kalde os racister, hver dag, hver måned, og hvert år, så længe det stopper voldtægterne af vores kvinder og børn.

Vi har forsamlet os i dag for at sætte foden ned og sige at NOK ER NOK!

Vores politiske ledere har åbnet vores grænser, for en tidevandsbølge af overgreb og voldtægter.
Gang på gang har i vendt det blinde øje til, når vores kvinder og børn har ligget, misbrugt, blodige og forslåede, men det slutter i dag!!

Vi sender i dag et klart budskab til islamister i Danmark, og til hele den arabiske verden om, at vi værner om vores kvinder og ser dem som ligeværdige.
De er vores kærester, koner, søstre, mødre, og døtre.

Ethvert overgreb imod dem vil blive straffet hårdt uanset voldtægtsforbryderens alder, race, ideologi og religion.
GRÆNSEN ER NÅET !!!