Go home Muhammed – Baggrund

Baggrund for SIADs Rejs hjem Go Home demonstrationsrække

Navnet på demonstrationerne kommer af, at islam snart har inficeret enhver del af det danske samfund, fra ytringsfriheden til det kendte danske frisind og fra vuggestue til kapel, hvor kors er blevet fjernet.

I den mellemliggende tid fra vugge til grav bliver man så udsat for halalkød besværget af en ondskabsfuld gud, bliver udsat for mobninger og tæsk af stærke muslimske grupper i skolerne, risikerer at få tæsk fordi man har leverpostejmad med eller at man spiser under den muslimske faste.

Man mærker stadigt stigende utryghed hvorend man færdes i det offentlige rum, man viger udenom grupper af dominerende muslimske grupper, kigger væk eller ned i jorden og går hastigt forbi.

Kriminaliteten stiger for hvert år, hvilket gør, at folk investerer i overfaldsalarmer; offentlige bygninger og butikker barrikaderer sig og installerer avancerede låsesystemer. Koranklodser i det offentlige rum.
Man risikerer at få sin bil brændt af hvis den står et sted, hvor voldelige muslimske grupper kommer og endnu værre, man risikerer at få smadret sit liv for altid ved at blive voldtaget eller blive udsat for andet voldeligt overfald eller blive dræbt.

Tilliden som før prægede det danske samfund er smuldret væk. Nu må man sætte sin lid til de efterhånden utallige overvågningskameraer og at komme så hurtigt fra punkt a til punkt b som muligt.

Meget slemt står det til hos de danske medier, som skulle oplyse danskerne om virkeligheden og hvad der sker. Takket være vores tidl. statsminister Lars Løkke Rasmussens underskrivelse af Marrakesh-aftalen øver medierne (tvungent) selvcensur, ved aldrig at måtte skrive noget negativt om islam og aldrig give stemme til islamkritiske røster.
Ikke fordi danske medier behøvede megen overtalelse, idet de allerede havde indført selvcensur ang. at vise muhammedtegningerne. Det har skolelærerne også, idet de ikke engang viser muhammedtegningerne, når der undervises om muhammedkrisen.

Alt i alt har islam gennemsyret det danske samfund, her har vi kun nævnt nogle få ting. Skulle vi have det hele med, blev det en bog.

Vi kan selvfølgelig ikke som danskere finde os i, at vores velfungerende samfund bliver lavet om og at vi kulturelt og økonomisk ender som enhver anden islamisk stat og at de danske borgere skal leve i frygt som andenrangsborgere i eget land.

Demokratisk set vil islam kunne overtage magten om kun 30 år ifølge nogle statistikere, idet de vil blive flest i 2050. Derfor, når politikerne ikke vil sætte islam og dens følgere på porten enten pgra. aftaler med EU og/eller FN, så må den danske befolkning sætte dem på porten og det gør vi først og fremmest ved at skrue retorikken op og gøre det stuerent at forlange at få dem, der vil ødelægge Danmark, sendt hjem.

Det skal heller ikke være gratis for de overløbere, landsforrædere og værnemagere, der har gjort islams indtog til en god forretning for dem selv. Vi vil selvfølgelig kræve disse landsforrædere sat for en domstol, ganske som forræderne efter 2. verdenskrig.

Nu tager folket over, hvor politikerne meldte pas.