Hvem er SIAD

Vi er en flok bekymrede borgere der i august 2005 dannede Stop Islamiseringen af Danmark, fordi ingen grupperinger på dette tidspunkt syntes at gøre noget aktivt, for at stoppe den snigende islamisering vi var og er ude for.

SIAD består af rigtig mange forskellige mennesker fra hele det politiske samt religiøse spektrum, dog med undtagelse af Enhedslisten og Det radikale Venstre samt islam. Vi føler alle et ansvar for at give det trygge land, vi selv voksede op i, videre til vores børn.

Vi består også af folk fra alle dele af samfundet, professorer, sygeplejersker, læger, falckfolk, politibetjente, sagsbehandlere, håndværkere, virksomhedsejere, arbejdsløse, bistandsmodtagere osv.

DE KALDER SIAD “EKSTREMISTER”

SIAD bliver af bl.a. PET kaldt for “ekstrem”, en betegnelse som så også går igen i medierne. I så fald kan man kalde den største del af Danmarks befolkning for ekstrem, idet de fleste fornuftige danskere ønsker at bevare det trygge land, vi kender og er vokset op i.
Vi mener til gengæld, at det er ekstremt, at ville ødelægge og forandre Danmark i den grad politikere og medier er godt igang med.

SIAD prøver igennem demonstrationer og aktioner + almindelig folkeoplysning gennem hjemmesider, blogs, foldere og plakater samt også politisk opstilling at advare og vække befolkningen mod Danmarkshistoriens største trussel: islams indtog i Danmark.

SIAD er for demokratiet som vi kender det idag, dog gerne med flere folkeafstemninger i vigtige sager for Danmark såsom masseindvandring, EU osv. Læs iøvrigt SIADs politik og SIADs katekismus og ikke mindst de fakta “Den klokkerene aftale” og  “Olaf G. Hansens tale i Marokko” – (som ligger under fanen Baggrundsviden) der især ligger til grund for vores modstand mod islam i Danmark.

KONTAKT

mail: siaddk@gmail.com

Stop Islamiseringen Af Danmarks kontortid:

Ma-fr: 16-19

Tlf: 24 89 24 41

Man kan støtte SIAD på 2 forskellige måder.

Enten ved
Støtte-medlemskab, læs her
eller ved et give økonomisk bidrag efter eget ønske, læs herunder

DONATIONER:

Man kan støtte Stop islamiseringen af Danmark ved donation. Her kan man vælge at være anonym.
Man kan indsætte et ønsket beløb på Stop Islamiseringen Af Danmarks konto:

Reg nr: 9102
Kontonr: 4580116774

Fra udlandet:

IBAN: DK4791024580116774
BIC: SPNODK22

Husk at mærke indbetalingen “Donation”. Hvis man vælger at støtte SIADs valgkampagne skrives “valg” på indbetalingen.
Man kan også vælge at få tilsendt et indbetalingskort til donationindbetaling.

Stop islamiseringen af Danmark er baseret på frivilligt arbejde. Vi bruger ikke penge på administration pånær IT-udgifter. Ellers går alle indkomne bidrag (medlemskaber og donationer) ubeskåret til oplysning, konferencer, demonstrationer og aktioner. Jo flere penge vi har til rådighed, des flere tiltag kan vi sætte igang imod islamiseringen af Danmark.

34 comments

 1. Izak Rabin

  Flot random kommentar, som ikke tager stilling til andet end at foregive, at være en frelser. Mads, du er ikke jesus.

 2. Johannes Juhl

  Du skriver en religion
  Det har og blir aldrig en religion men en forkvaklet ideologi ikke andet
  Og hvis vi ser på det sidste i feks. Nice og Berlin + alle vores stenkast fra broer så nærmer det sig da mere nazisterne end det SIAD gør
  De og vi jeg prøver da i det mindste at kæmpe for DANMARK’s frihed

 3. Johannes Juhl

  En muslim kan ikke være imod eller frafalden
  Det sludder giver jo ingen mening overhovedet
  Jeg tror da du trænger til at læse koranen efter den så står end ikke grundloven over den

 4. Anonym

  Den eneste dumme person her, det er vist dig lille ven. Har du glemt at der i Danmark, lille ven, er noget der hedder ytringsfrihed lille ven? Det betyder, lille ven, at folk kan sige og skrive hvad de vil, lille ven. Det er ikke noget du skal blande dig i overhovedet lille ven. Hvis du ikke kan respektere det, så skal du bare fucke af lille ven. Kan du forstå det lille ven? Det er nemlig kun fucking analfabeter som muslimer der er så retarderede at de ikke kan forstå det lille ven. Du er måske en sf dem lille ven?

 5. Ole

  Ak ja ak ja.
  Det står skidt til i lille Danmark. Jeg havde i min naivitet troet, at islamiseringen af DK ikke ville ske i min eller mine børns levetid (Er62), men med den udvikling vi ser nu er jeg ikke længere i tvivl om at mine børn vil komme til at opleve den.
  Jeg beder til min gud i himlen om at jeg tager gruelig fejl.
  En dansk politiker sagde engang, at der i koranen står at islamisering skal udbredes ved infiltration, og han kæmpede imod det. Manden fik ret, det er det vi ser i dag. Gæt selv hvem politikeren var.
  Ole

 6. Stop islamiseringen af Danmark

  Kære Lone. Det er tydeligt at du kom med en hel del fordomme da du tunede ind på SIADs hjemmeside. Ihvertfald skygger de fordomme gevaldigt for dit udsyn. Bare det at du skriver at vi skulle kæmpe for nazismens ideologi beviser at du slet ikke er ude efter at finde ligesindede imod islamiseringen men at du derimod kun bruger det til som et påskud til at svine os til.

 7. Morten

  Hvad er forskellen på en ulykke og en katastrofe?
  Det er en ulykke, hvis en båd med “flygtninge” kæntrer på Middelhavet.
  Det er en katastrofe, hvis de kan svømme!

  Go’ week-end, alle sammen!

 8. Von W.

  Hej.
  Vil blot dele mine oplevelser den 18.02.2016 i fisketorvet i København. Jeg skulle med min datter i biografen-Cinemaxx.
  Vel ankommet og på vej op af rulletrapperne, bliver vi mødt af 3 mænd med muslimsk baggrund. De kan sagtens se os komme, men vælger at gå ind i os med vilje, hvorefter de glor som om vi har gjort noget forkert.
  Efter ca. ½ time, ser jeg en flok indvandrer der bliver fulgt ud af center vagterne.
  Ikke danskere eller asiater eller andet, nej muslimere.
  Og prikken over i´et kommer efter vi har set filmen. Der skal min datter på wc og jeg vil derfor vente udenfor. Der er en masse runde stole man kan sidde på.
  Jeg vælger en helt tom plads at sidde på, som er tættest på det wc min datter går ind på. Ved siden af står en voksen muslimsk mand. Han sidder ikke ned da jeg sætter mig, men står ved siden af. Han begynder at ned-stirre mig med det samme jeg har sat mig. Jeg spørger ham hvad problemet er, og han siger at han ikke kan forstå jeg lige skulle sætte mig der hvor jeg gjorde?? Jeg vælger at nedtone hele affæren, da min datter ikke skal komme ud efter en god film oplevelse og se sin far i klammeri med en anden person. Men helt ærligt, en biograf er et offentligt sted, og jeg har derfor ret til at sætte mig på de dertil indrettede pladser, og specielt da jeg ikke generer nogen ved det, men blot sætter mig og venter på min datter. Så hvorfor skal en ovenikøbet voksen muslimsk mand begynde at generer mig for det? Man må spørge sige selv, hvorfor er det ikke en dansker der opfører sig sådan eller en thailænder. Havde jeg valgt ikke at neddrossle episoden, så var min datter kommet ud og fundet sin far i en masse problemer. Problemer jeg ikke har bedt om, men som jeg var ved at få, blot fordi jeg valgte at sætte mig ned tæt ved en voksen muslim. Så 3 forskellige episoder i løbet af 3 timer. Dette var ikke sket, hvis og såfremt de ikke udgjorde en så stor del af befolkningen. Savner den tid, hvor det at man fx. sætter sig ned et offentligt sted ikke kunne give en masse problemer. Den tid hvor muslimerne ikke var så mange som de desværre er blevet.

 9. Anonym

  Mads , du er en landsforrædder og det er dig der er forkælet. Der er ikke plads til alle i Danmark, hvis man har den tro så se dig omkring, og fortæller mig om det går bedre eller værre i Danmark efter den massive tilstrømning af indvandrere.

 10. Michael Unna

  Det er vist nærmest Mads Christesen der er et forkælet barn af Danmark. Ikke SIAD. De løber en risiko for friheden og vores børn skyld. Mads Christensen er et forkælet barn som ukritisk tager imod en undertykkende kultur, fordi han ikke tør forholde sig til den, og derfor fejt omstrukturere sin forlorne moral så han selvfrelst kan fordømme SIAD. Så længe islam lever? Så længe længe leve SIAD. 3 foldigt hurra for dets eksistens. mkh Michael Unna

 11. Henrik Sørensen

  Ligegyldigt om nogen er asa – kato.- krist. – budd. – eller fra månen er der ingen i verden eller udenfor denne verden der skal hverken påtvinge os en religion eller ideologi…….eller et manifest for den sags skyld.

  Hvilke kvinder ønsker at leve under et klæde og blive undertrykte?.
  Hvilke mænd er det der ønsker at behandle kvinder sådan?.
  Hvilke børn eller voksne ønsker et samfund med afstraffelsesmetoder med alt fra offentlig piskning med kæppe gennem amputationer til stening?.

  Bevares der gives kvinder der udtale “DET ØNSKER VI” – men mon der skulle ligge en lille trussel over hovedet på dem hvis de siger noget andet?.
  Eller er de direkte hjernevaskede og terroriserede fra barndommen til bare at sige “JA TAK” på samme måde som når et dansk voldsramt barn dukker nakken hver gang der er en hurtig bevægelse?.

  Det kan godt være Allah er den eneste sande Gud og Mohammed er den sande profet???…..hvem ved?.

  I enhver religion er der tvivl om eksistens og om “der ër eller om der ikke ér”.

  Her i landet har vi i demokratisk fællesskab valgt at sætte samfundet først og give plads til flere forskelllge religioner.

  Men en religion der åbner muligheder og giver plads til “lovlige” mord…. terror-handlinger…. æresdrab ….giftemål-med-børn ….. fætter-kusine-ægteskaber-i-første-grad ( der gør at den del af verden har rekord i abnorme deformiteter grundet indavl.

  En religion hvor fanatikere i alle lande de er udvandret til KRÆVER en masse rettigheder som landets borgere aldrig selv ville kræve.
  Mennesker der kræver at (selvom de har fået lov at være her som gæster) madvaner skal ændres i institutioner fordi de ikke vil være i nærheden af det grisedyr der har bidraget til at opbygge det velfærds samfund de godt vil nyde fra.
  Mennesker der kræver at juletræsfester aflyses i skoler og boligforeninger selvom det er den kristne næstekærlighed der har lukket dem ind.

  Mennesker der ikke har den fjerneste intention om at omstille sig til et andet liv i et andet land.

  Selvfølgelig er der “ordentlige” muslimer og folk der “falder fra” …….men i bund og grund er Islam en ideologi fra en svunden tid ligesom alle andre religioner.
  En ideologi der udelukkende er ude efter Khalifater sharia og islamisering !!!

  Her er to meget beskrivende billeder ingen kan løbe fra.
  Hvis nogen vil modsige disse to billeder skal de have frataget deres taletid i demokratiets og ytringsfrihedens og råderettens navn !!!

  Billede nr 1:

  Billede nr 2:

  Og her er linkene til at ALLE BURDE VÅGNE OP !!!

  ISLAM OVERTAGER EUROPA- https://www.youtube.com/watch?v=OUJNxRqrcyQ

  ISLAM I EUROPA CA 2050- https://www.youtube.com/watch?v=0ZgTk9zlSlY

  VIL DU HAVE SHARIA?- https://www.youtube.com/watch?v=7COTgYq4aRg

 12. Anonym

  Prøv et øjeblik at lægge følelser og meninger på hylden. Se på hvad der sker i Europa. Så snart den muslimske del at befolkningen når 6% starter problemerne, se Frankring, UK, Sverige. Det findes ikke i det islamske trosbillede noget om integration. Hvorfor tror I at der flygtinge strømmen ikke går til Saudi, Qatar UAE mv., fordi det ligger i strategien at sprede islam via immigration.
  Tag nu en kig på https://www.youtube.com/watch?v=CrA_9SoCitk

  • Nanna

   Kære Mads – du har fuldstændig ret, ærgerligt der ikke er flere mennesker som dig herinde..

  • Sindsro

   Ikke helt.
   Først når Koranens uhumskheder er fjernes ved en evt. reformation.
   Og det skal ´ske i grundlovens præmisser. !!

 13. Birgitte

  Måske ville din vrede være mere på sin plads, hvis du satte dig ind i, hvilke indvandrere folk ikke bryder sig om og hvilke de er glade for – hør på en erfaren gammel kone – folk har noget imod forbrydere – af alle slags – normalt har folk – også SIAD ikke noget imod indvandrere, hvis de bare opfører sig ordentligt og ikke misbruger deres overbevisninger til kriminalitet, kriminalitet der også går ud over rigtige muslimer, der som regel er pæne mennesker, og selv du har vel hørt om kriminelle indvandrere fra hele verden. Jeg gamle kone, der har gået i kirke hele mit liv, må til at tage forsvarsvåben med, ellers kan jeg ikke slippe godt fra et besøg i kirken, for der står sommetider nogle mellemøstligt udseende bøller og generer os når vi kommer ud af kirken. Vi bliver blandt andet trakteret med følgende udtalelser – “Jeg kneppe din Jesus, ja , du kristen luder,” dette er så i reglen efterfulgt af en lussing og vi gamle får ekstra slag, åbenbart fordi de unge mennesker ikke tør angribe noget der er yngre end halvfjerds år – det er bøller, og sådan en adfærd har lige så meget med islam at gøre, som Ku-Klux-Klan har med kristendom at gøre – så fri os for din snobben nedad og din kristen rascisme. Tilsidst en venlig advarsel, bare for din egen skyld. Jeg var ung under den klode krig, og var der noget ,vi var på vagt overfor, så var det nyttige idioter – pas på du ikke bliver en nyttig idiot, med dine emotionelle, meget dårligt funderede synspunkter, bare i al venlighed.

  • Sindsro

   Birgitte.
   Det er Islam det drejer sig om, og alle dem som dyrker denne pædofile og voldelige ideologi skal ud af Danmark, og det hurtig.

 14. Bjørn Kristiansen

  Kære Mads.

  Det er dig, og dine ligesindede der puster til ilden – ved konstant at bruge den vending du her bruger.

  Fremmedhad – det er en fornærmelse imod min integritet, det er en underkendelse af mit intellekt, og det er ødelæggende for al udvikling, at du og dine starter med at kalde mig fremmehader, fordi jeg kerer mig om mit land, og støtter andre der gør det samme.

  Og du kalder os børn – hvor gammel er du selv Mads – jeg er 54, og har 2 voksne børn – hvad med dig ?

  Vil du dialogen – eller vil du fortsætte med at holde liv i løgnen, at kaste med sten – og holde hadet i kog ?

  • Sindsro

   Rigtig:
   Den lille Mads skulle tage og tænke på sine børn og børnebørn. Hvis så lille Mads ingen børn får, (har fået ?), skulle han tage og tænke og værne på andres. Børn skal skærmes med alle til rådigheds stående midler. De skal have en ordentlige
   opdragelse med fremsyn, som Du Mads i alle højeste grad mangler.

   “”Fremmehad, racister, og det gør danskerne også osv osv”” er alle sammen uacceptable argumenter. Det eneste disse argumenter gør at fingrene sidder mere løse på os der elsker vores børn og dette land.

   Du støtter den Pædofile ideologi ved at fremture disse floskler. Barnebrude: er det ikke pædofile Mads. Samleje med mindreårige. Jeg tænder i hvert fald ikke på det, jeg tror heller ikke du gør, når det kommer til stykket.

   Islam, hvis hoved indgredienser, er Barnebrude, begami, samleje med mindre årige (Pædofili), Og ydermere: En muslimsk mand har altid ret over for konen, desuden har manden ret til den sidste afsked med hans kone, som evt er afgået ved døden, i form af et samleje. Hvilken svineri. (Nekrofili)

   Det accepterer du jo, såvel som regeringen, da Islam er her i Danmark.
   Jeg er selv 70 år, og ved hvad det drejer sig om.

 15. Allan Fibecker

  Der er da intet fremmedhad i, at man forsøger at bremse Islam’s fremmarch i dette land. Prøv at se den islamiske Verden, som mere eller mindre ligger i ruiner. Nu ved jeg jo godt, at et vist segment straks vil give Israel, USa og et samlet Vesten skylden, men det er altså muslimer, der bekæmper muslimer – alt efter hvilken retning, de bekender sig til. De tilstande skal bestemt ikke herske her i Danmark, og hvis man vil være flygtning i dette land, så lader man sit had – og især sin herrefolksmentalitet blive hjemme i sandkassen. Nu ved jeg ikke, hvem denne, Mads Christensen, er, men han har vist ikke selv svært ved at generellisere og kalde sine egne landsmænd for “forkælede”. Se, det er dumhed at udstille egen ignorance for åben skærm.

 16. Cecilie Olsen

  Kære Mads, se på danske statistikker, se på kolde fakta. Vores samfund er slet ikke i stand til at varetage den indvandring, der foregår nu. Man kan også vælge at se det på den måde, at hvis vi ikke standser indvandringen nu, vil vi inden for ganske få år ikke være i stand til at hjælpe i udlandet, og vores velfærdssamfund vil bukke under, hvilket allerede i dag er tynget af vores egne arbejdsløse og eksisterende asylansøgere. hvis man fortsat skal være en støtte for verden, må man holde sig selv stabil…

 17. Else. Beth .vs

  I er en super gruppe med der mangler et eller andet vedr .transport så vi SAMLET kan ankomme og samlet komme afsted igen

  • Niels

   Sværnetsynet kommer ingen vejne, der er nok had i verden og ingen grund til at sprede mere. DK har været med i flere invasioner i de muslimskelande. De HAR pligt og ansvar til, at hjælpe de folk, når de er skyld i, at folk er flygtet fra deres land. Danmark er det land, med aller MINDST muslimske ekstremister, der er ingen grund til at lave stor nummer ud af det.

  • Anonym

   jeg er en psykiatrisk patient, der lige som så mange andre, stiltiende ser på med stor bekymring, hvad islam gør ved ytringsfriheden og åbne demokrati.
   jeg er ligeledes også bekymret for mine børns fremtid i et terrortruet og splittet europa. det jeg oplever er at muslimer i den grad lukker om sig selv, hvilket absolut ikke fremmer intigrationen. 3 generation der indvandrer stort set skider på alt og alle, og derfor kan forpeste et helt kvarter med deres dårlige attitude, respektløshed og voldige adfærd.

  • Chili

   Alle har så travlt med at beskylde volden på muslimer og alle andre, men prøv at se dig i spejlet. Du kan ikke engang finde ud af at respektere en der er “af din samme race” som du nok ville sige det.

 18. skræp

  Til jeres oplysning kan jeg meddele at jeg har startet en side, som måske kan have jeres interesse. Den har titlen: “Det nødvendige Retsopgør”
  Klik på linket nederst.

 19. Jesper E.

  Hej.
  Jeg her endnu ikke fundet ud af, hvordan man starter et ny emne op på vores debat side, så kaster lige et nyt tema “op i luften”, som man måske kunne åbne for indlæg på:
  Tolke fra Afganistan. – Et flertal i Folketinget ønsker at tolkene skal til Danmark, med den begrundelse, at de vil blive udsat for trusler og vold i deres hjemland, på grund af samarbejdet med koalitionen. – Man kunne jo med god grund bruge samme argumentation for de mange hundredetusinde indvandrere, som i dag er i Danmark. – De kunne jo risikere vold og trusler her, på grund af deres samarbejde med islam. – Så vi må hellere sørge for, at de bliver “reddet” hjem til deres hjemlande, inden det går galt her.