Stop islamiseringen af Danmark

SIAD er en del af et verdensomspændende samarbejde

Aktivt og forpligtende medlemskab

Bliv modstandsmand/kvinde i SIAD

– Danmark har brug for dig!

Del vores nye folder ud – print ud her (pdf-fil)

Vi har nu udarbejdet et nyt koncept i SIAD til de mennesker der har opdaget at vores frihed og demokrati er i fare, og som ikke stiltiende vil se til at islam får mere og mere magt i Danmark.

 • Trods det at vi spiser mest svinekød i dette land, har politikerne tilladt at de fleste institutioner i København ikke serverer svinekød.
 • I de nye feltrationer til de danske soldater serveres ikke svinekød.
 • Specielle dage til muslimske kvinder i offentlige svømmehaller fordi de ikke må bade sammen med mænd.
 • Muslimske kvinder har fået lov til at sige nej til arbejde hvor de kommer i kontakt med mænd og svinekød når de aktiveres.
 • Der er nu også forældremøder hvor mænd ikke kan deltage fordi muslimske kvinder ikke må være alene til møde hvor mænd deltager.
 • Kors fjernes fra kapellerne fordi muslimer ikke må være døde og ligge under et kors.
 • Forhæng er sat op i offentlige svømmehaller og brusebade fordi fordi muslimske mænd ikke må vise sig nøgne overfor andre mænd.
 • Forfølgelse og chikane af homoseksuelle er dagligdag i vores hovedstad.
 • Jøder har måttet forlade Danmark pga. forfølgelse.
 • Denne chikane af bøsser og jøder er direkte korandikteret.
 • Muslimske politikere chikaneres af muslimer fordi muslimer ikke må tro på demokratiet men kun på deres guds love.
 • Næsten alt fjerkræ halalslagtes.
 • I supermarkeder sælges oksekød der er halalslagtet men ikke mærket som halalslagtet.
 • Det er troende muslimer der står i spidsen for de fleste af de udenlandske bander der spreder død, vold og afpresninger over hovedstadsområdet.
 • Danske kvinder og piger bliver kaldt dansker-ludere
 • Danske kvinder og piger bliver voldtaget fordi de er vantro i muslimernes øjne.
 • Den sidste provokation fra islams side i Danmark er en kæmpe-moske på Vibevej i København med minareter finansieret af Irans præstestyre. Usigeligt dumme lokalpolitikere har godkendt byggeriet.

Listen over hvordan islams indtog i Danmark er ved at ødelægge vores demokrati og ligestilling og frihed er lang, derfor er der kun listet et fåtal af disse forandringer op, men disse er de væsentligste fordi de hver dag forandrer det Danmark vi kender.

Tænk på dine børn og børnebørns fremtid. Skal de vokse op i frihed og lighed mellem kønnene og mellem troende og ikke-troende som du har gjort, eller skal vi vinke farvel til demokratiet og lade islam overtage Danmark langsomt men sikkert?
I SIAD vil vi ikke lade dette ske. Vi har sværget at vi aldrig vil overlade Danmark til islam. We will never surrender!

Hvis du mener at vores demokrati, ligestilling og ytringsfrihed er værd at kæmpe for, så er det nu du skal gøre det, før det er for sent.
Join the resistance, meld dig ind i Modstandsbevægelsen SIAD.

Aktivt og forpligtende medlemskab af SIAD koster hvad du mener du kan yde om måneden. For nogle er 200 kr. et greb i lommen for andre er 20 kr. grænsen. Alle bidrag er mere end velkomne for jo flere penge vi har at gøre med jo flere demonstrationer og aktioner vil der blive mod islam i Danmark og jo mere kan vi oplyse danskerne om faren ved islam.

Totalitære såsom nazister, fascister, muslimer og kommunister kan ikke blive medlem af SIAD.

Unge under 16 kan ikke være medlem af SIAD.

For at blive medlem skal du ringe til 96771784
og/eller sende en mail til siadmedlem@gmail.com

Når du er blevet medlem vil du gennemgå en medlemssamtale hvor vi fortæller dig om de forskellige grupper du kan deltage i i SIAD. Vi vil sammen finde det sted hvor du kan gøre mest for organisationen.

We will never surrender” 

 

18 thoughts on “Aktivt og forpligtende medlemskab

 1. Alt er tabt, hvis vi sætter os ned og proklamerer det er det.
  Danskheden overlevede krigen fordi vi havde modstandsbevægelsen. Hvis Du vil Danmark, kan Du jo være med.
  Hvis Du har det bedre med at sidde på din flade og gøre ingenting, kan Du jo gøre det sammen med andre som heller ikke gider andet end at brokke sig.

 2. Du har ret i noget af det du fremfører Freddi,,,,,det kan virke umuligt, uopnåeligt – men selvfølgelig er det ikke det.

  Hvordan tror du ham den lille tykke her til højre (Winston) havde det, da han skulle op imod de tyske stormtropper, den overvældende nazistiske krigsmaskine ? – men han vandt,, fordi han med lethed kunne forestille sig alternativet. !

  Det er sådan vi skal tænke – altid – for føre vor sag igennem, lige nu er det slemt – men det bliver 100fold værre, hvis vi anlægger din indstilling, og lader stå til, bare fordi det er det letteste.

 3. Pingback: Så mødes vi i Randers næste gang | Stop islamiseringen af Danmark

 4. Jeg er aktiv medlem fra 6/1-2015

 5. Ønsker at blive kontaktet for medlemsskab

 6. ønsker medlems skab

 7. Mangler et bank konto nummer, hvor dem som kun ønsker at støtte økonomisk, kan indbetale til foreningen.

 8. hvis sammen vi vel gå desto længere kan vi nå

 9. glem ikke at medierne ikke længere oplyser om kriminelle handlinger bliver begået af danskere eller udlæninge
  medmindre der skal gives et sinalanan

  Hvem står bag denne ændring og er der en forklaring!!

 10. jeg vil grene være medlem. peter alsbjerg henriksen. aller.henriksen5@gmail.com jeg er imod at folkekrikken hjælper indvander til at leve. folkekrikken til kaffestue. der er blivet oprattedet 260 missionskrikker med indvander.DET ER HEL GALT. VÅGEN OP DANMARK.

 11. Islam er og bliver den største trussel mod det danske demokrati. Hvis ikke vi står sammen og værner om de danske værdier vil vi snart blive overrendt af den islamiske verden. Den islamiske ideologi er ikke forenelig med de danske/vestlige værdier og bør derfor bekæmpes med de demokratiske midler vi har til rådighed. Lad os stå sammen og bevare håbet om et Islam-frit Danmark.

 12. Jeg ser frem til at blive aktivt medlem. for fædrelandet og kontinentet..Giv ikke op, stå sammen, stå fast.

  Frihed, sandhed og ære

 13. Ønsker at blive kontaktet for medlemsskab

 14. Jeg spiser heller ikke svinekød og vil meget nødig se min feltration fyldt op med svinekød. Det ville være ulidelig. Jeg spiser meget hellere grøntsager og det er det eneste jeg spiser når jeg får serveret en tallerken med en svinekødsret. Jeg tilhører heller ikke det jødisk-kristne trossamfund eller noget dermed beslægtet såsom islam. Kan jeg drage nogen fordel af at blive medlem?

 15. Freddi! Det er netop DERFOR du ikke må give op…Hvis vi sætter os ned og bare siger som du gør, sker der jo slet ikke noget!! Det er som alle de afrikanere der gennem tidens løb har modtaget hjælpe fra diverse ting og steder. På et tidspunkt sætter de sig ned på jorden og venter på at Røde Kors kommer og hjælper dem. Den tilstand har stået på igennem årtier og det bliver kun værre og værre…! Det gør også udvandringen fra disse lande større og belaster dermed den vestlige del af europa der alt andet lige har en helt anden indstilling og tilgang til livet og måden at tage/give på. Dermed er vi ikke racister, men vi kan ikke blande en så sygelig ideologi som islam sammen med den måde vi lever her i DK. De må og skal lære at respektere at de er i mindretal, det er dette vi skal sørge for. Har du dit land kært, er du stolt af at bære dannebrog og får en tåre i øjet når du hører der er et yndigt land…..Så rejser du dig op freddi funck…….Og støtter alle os andre der sammen vil bekæmpe det racistiske islam….INDEN DET ER FOR SENT…………….Hilsen Niels Henrik Godtfredsen.

 16. det lyder rigtig godt alt sammen, og hvis der var hold i det ville det værer rigtig godt, men så længe vi har så svag en regerning vil det ikke endtre noget, og så længe brüxell kan side i deres land og styre vores danmark vil det ikke gører nogle forskel, først den dag hvor danskerne rejser sig og står sammen vil vi kunne gøre en forskel. det var der for at tyskerne kunne gå lige ind i vores land og tag det, idag gør de fremmede det samme og de får lov til det det gammele danmark er ved at være væk.
  hilsen freddi funck

Kommentér her

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Slut dig til de 7.514, der følger denne blog