Støtte-medlemskab

ER DANMARKS SAG OGSÅ EN HJERTESAG FOR DIG? SÅ BLIV STØTTE-MEDLEM AF SIAD.

BETINGELSER: Nazister, islamister, kommunister, fascister og andre udemokrater kan IKKE blive støtte-medlem af SIAD

SIADs styrelse har besluttet, at man ikke længere bare kan blive medlem af SIAD.
Vi er en fast kerne af medlemmer, som kender hinanden meget godt igennem næsten 15 års kamp mod islamiseringen. Det er et stærkt fællesskab med en gensidig forpligtende tillid, derfor skal man passe ind for at være med i SIAD.
At blive medlem er nu en æresbevisning, som bliver tildelt trofaste SIAD støtter, når gensidig tillid og arbejde viser, at man kan blive medlem.

Fra nu af kan man istedet blive støttemedlem af SIAD og det koster 100 kr./måned.
Grunden til at vi sætter denne pris, er at vi igen og igen ser, at vi kunne være flere til vores aktioner og demonstrationer, hvis folk kunne komme frem til arrangementerne. Så vi vil nu prøve på sigt at arrangere minibusser, så alle har mulighed for at komme frem og tilbage. 
Man kan selvfølgelig stadig donere til SIAD uden at være støttemedlem.

Sådan bliver du støtte-medlem

Udfyld formularen herunder:

Vi sender dig herefter en mail med indbetalingsoplysninger. SIAD har ikke mobilepay og får det heller ikke.

Vi sender jævnligt mails ud til vores støtter med aktuelle artikler og oplysninger om kommende demonstrationer og aktioner.

Støtte-medlemskab af SIAD koster 100 kr./måned.

TAK FOR DIT STØTTE-MEDLEMSKAB!

4 comments

  1. Stop islamiseringen af Danmark

    Ja det er for dårligt at det meste foregår på facebook. Det må vi se at få rettet op på, men vi må også huske på, at der er 3 mill. dansker på facebook og det er altså der hvor det meste sker. På vores hjemmeside hvor der står demonstrationer ude i venstre sidebar, er nogle af de demonstrationer vi har holdt, siden vi startede. Nye bliver slået op på forsiden af hjemmesiden. Vi kunne godt have en plads ude i venstre sidebar hvor vi skriver om de nye demonstrationer.
    Så nej Preben Jacobsen vi er ikke ved at lukke et godt initiativ ned, tværtimod.

    • Anonym

      Jeg ville værdsætte at i holder opdateringer omkring om demonstrationer på siaddk, da jeg ikke bruger Facebook men gerne vil deltage.