Invitation til Luk Grænsen NU! demonstration

krusaa_demo101015_graensen

Mød op til en fælles demonstration* lørdag d. 9. januar for alle os danskere, der har vores land kært. Vi kræver at vores grænse lukkes NU for migranter og velfærdsturister.

Situationen som vores politikere har tilladt for vores land lige nu er uholdbar og grotesk og den kræver handling NU. Vis vores politikere at vi kræver, at de lever op til deres ansvar og beskytter Danmark nu og i fremtiden. Første skridt er en lukning af grænsen, en genindførelse af grænsekontrol.

Udskriv invitationen herunder og del den ud til alle du kender og ikke kender. Del ud i indkøbscentre, foran din lokale købmand, hæng den op vha tapetklister, del rundt i postkasser osv.

Danmark har brug for dig nu. Du har brug for Danmark nu og i fremtiden!

KRUSÅ, 9. januar kl. 13-15. Mødested: Flensborgvej 13B (ved p-pladsen ved siden af Bingohallen)

https://siaddk.files.wordpress.com/2015/12/flyer_graensen090116.pdf

*Demonstrationen er anmeldt til politiet.

One comment

  1. Michael Unna

    Det er ufatteligt vattet og totalt mangel på -rettidig omhu- at man intet har lært fra Australien eller tysklands mutter (Uhyret fra Johanned åbenbaring…store skøge ??? :-):-) 🙂 Merkels fejltrin, og ikke forlængst har indført grænsekontrol…man burde erkende at EU og Schengen er en død sild i den forbindelse, og have lært af Ungarns korrekte omhu med det samme. At De danske politikere er så vattede at de intet har fattet, i Deres konsekvensløse ligegyldighed med landet og dets grænser, at det er temmelig sent i katastrofen, at de reagere. Men ok. Kom så igang med at lukke grænsen ligessom Finnerne og Australien har gjort. Hjertelig tak til Ungarn og de øvrige østlande, som bliver vores redning.