Politi og regerings hemmeligheder for dem der betaler deres løn

Allerede på Platons tid blev folket dirigeret af en såkaldt elite. Platons hule-lignelse passer også meget godt på hvordan en skrupelløs elite holder danskerne for nar - og samtidig lader dem betale for det.

Allerede på Platons tid blev folket dirigeret af nogle der følte sig bedrevidende. Platons hule-lignelse passer også meget godt på hvordan en skrupelløs elite i dag holder danskerne for nar – og samtidig lader dem betale for det.

Af Anders Gravers

Det skjulte politiet i 2015 og tidl. skjulte de – sammen med regeringen – 100 påsatte brande. Hvad skjuler de for os nu i 2016?

I min verden har vi lov til til at skabe organisationer der passer på os. når politiet ikke kan eller vil, er DMS Dansk Modstand og Selvforsvar et godt bud!
Hvad er de næste opgaver staten opgiver ligesom de opgav at passe på danskerne i deres hverdag?

Situationen er nu så alvorlig at politiet ikke engang kan stå for sin egen sikkerhed, hvordan skulle de så kunne stå for den enkelte borgers sikkerhed??

Det næste bliver vel at militær og hjemmeværn ikke kan løse deres opgaver, så vi bliver nødt til at skabe paramilitære grupper til opretholdelse af ro og orden.
Får større og større afsky for at at betale til fælleskassen, når man ved at pengene går til vores egen undergang.

Her er en artikel der viser hvor meget politiet skjulte for os i 2015. Hvor meget skjuler de for os i 2016, hvor alle danskere så småt begynder at blive berørt af den stigende kriminalitet?

http://www.bt.dk/danmark/politiet-skjuler-titusindvis-af-politianmeldelser

DMS’s hjemmeside: https://danskmodstand.dk/

En kommentar

  1. Sofus

    På tide at LIKVIDERE nogle af “DEM ” før de dræber en masse af OS !! Eller gik jeg i en forkert skole !!
    SANDHEDEN bliver aldrig lavet om……….det gør løgnene derimod.