EU bliver nu en superstat!

De EU venlige partier har solgt vores national-stat vores børn og børnebørn og alle danskeres fremtid til en lille flok empatiløse magtliderlige Eurokrater.

Videoen, hvor Anders Vistisen gruppeformand for Dansk folkeparti fortæller om de nye tiltag, der gør, at EU bliver en selvstændig stat og hvad det fører med sig, er to uger gammel, – hvor var de store avisartikler om den katastrofe der nu rammer hele det danske folk i løbet af foråret?
Der var ingen artikler om det, fordi løgnemedierne og deres forbandede journalister forlængst er købt og betalt med EU penge.

Hør hvad Anders Vistisen fortæller om, hvad der nu kommer til at ske med Danmark, med vore politikers velvilje og håndslag til EU-toppen.

4 comments

  1. Michael Unna

    EU har ikke en chance for at virkeliggøre sine drømme- der er heldigvis for megen selvstændighed i østlandede, og forhåbentlig vil befolkningerne med tiden lade sig løsrive fra dette folkefjerne bureakratiske cirkus. (En valuta uden fælles finanspolitik- og alle sprognuancerne i EU. EU kommer til at dø, fordi den ingen rødder har- det er bare et spørgsmål om tid). God weekend. mvh Michael Unna

  2. Johannes Juhl

    Ja så kunne vi jo ligeså godt have ladet hitler vinde 2 verdenskrig
    Det må være på tide vi får en afstemning om vi skal være med i den klub