Dødstrusler: Muslim vil have Firoozeh henrettet i offentligheden

Hizb-ut-Tahrir mand Sezo Sert vil have dræbt kunstneren Firoozeh offentligt

Hizb-ut-Tahrir mand Sezo Sert vil have dræbt kunstneren Firoozeh offentligt

Firoozeh Bazrafkan deltog i aftenens udgave af Deadline på DR2 (d. 4. jan.), hvor hun diskuterede med komikeren Omar Marzouk med udgangspunkt i Marzouks kommentar til Tina Petersen fra Dansk Folkeparti, der er gået under jorden efter trusler fra islamisterne i Kaldet til Islam. Bazrafkans deltagelse i Deadline har nu ført til en trussel på Facebook, der er blevet fremsat på Marzouks Facebook side. Her skriver Sezo Sert, at han mener, at Firoozeh Bazrafkan “burde henrettes i offentligheden”.

Han oplyser på sin nu lukkede FB profil, at han er flymekaniker.

Hvad mener han med henrettet i offentligheden? Er det ligesom Theo van Gogh – en kendt kunstner i Holland som blev myrdet, fordi han stod op imod islams kvindesyn.

9 comments

 1. Anonym

  Det er med stor sorg at faa at vide at Sezo Sert er omkommet paa hans arbejdsplads. Jeg ved at det er MEGET farligt at vaere flymekaniker.

  • Katrine

   Hej .. Synes du ikke selv at du lyder meget ekstrem ? Drengen kom blot med sin mening. Tror ikke at han mener det bogstaveligt talt. Men helt ærligt ! Prøv tag dig sammen. Har du måske aldrig tænkt inde i dig selv “hun/han skal bare dø” hvis personen har irriteret dig og her mener du det hellere ikke bogstaveligt talt .. Han har bare udtrykket sin mening. Det viser bare hvilke had han har . Men hvorfor skal det gå ud over hans arbejde . Come on! Voks op

 2. Ruben Kristiansen

  Er han flymekaniker – det e en kærkommen smutvej, til med et hug, at får aflivet en hels maskinfuld af svinetryner – naaah, sådan må jeg ikke tænke, for det kunne han da aldrig finde på – det er kun en grænseoverskridende kunstner han vil have dræbt – og der er jo ikke noget lusk i det forehavende, da det skal ske offentligt.

  • roerne skal op

   Svar til Michael. Nej, Han bliver ikke straffet, for politi og domstole holder hånden over den slags forbrydere.